Кредитна картка з безкоштовним обслуговуванням: кредитка без річної оплати ПриватБанк

Рахунок не може використовуватися для операцій зняття готівки, переказу коштів, поповнення рахунку тощо. Доступ до поточного рахунку надається за допомогою Електронного платіжного засобу, а саме «Картки  єВідновлення». Комісія під час здійснення quasi-cash-транзакцій така сама, як за зняття кредитних коштів за карткою «Універсальна», кредит на карту «Універсальна Gold».

Калькулятор для картки «Універсальна»

Погашення за договором реструктуризації здійснюється до 25-го числа будь-яким зручним способом. Розрахунок можливості оформлення реструктуризації проводиться автоматично та не підлягає https://nahn.ly/2024/07/31/shho-take-elektronnij-gamanec/ коригуванню за зверненнями клієнтів.

Якщо у Вас на картці є до 100 грн (включно) власних коштів і протягом 12 місяців підряд операції за карткою не проводилися. З карткою рівня Gold Ви зможете користуватися як власними грошима на картці, так і кредитними коштами. На цю карту Вам можуть перераховувати гроші Ваші родичі, знайомі або партнери.

Золота картка наділяє її держателя особливими привілеями, які дають йому змогу впевнено почуватися в закордонних поїздках і всередині країни. Перевага кредитної картки «Універсальна» полягає в тому, що кредитний ліміт встановлюється за 1 день. Найчастіше це відбувається відразу після оформлення та активації картки. Так, під час оформлення Ви можете вибрати картку з індивідуальним дизайном або миттєву. Процедура оформлення картки займе у Вас https://backend-paef.gov.cv/statistika-stavok-kreditiv-onlajn-v-mfo-ukraini/ всього 15 хвилин. Плата в разі прострочення зобов’язань за договором – 7,0% на місяць.

Платіжні картки ПриватБанку

картка gold приватбанк

За курсом продажу долара США/євро в ПриватБанку на день здійснення купівлі.

Попередження

Перевірити свій поточний кредитний ліміт можна у мобільному застосунку Приват24, у банкоматі або у відділенні ПриватБанку. Якщо закінчився строк дії картки, зверніться до будь-якого відділення ПриватБанку для перевипуску картки. Якщо картку заблоковано, скористайтесь інструкцією, що наведено нижче (пункт № 6). Картки будь-якої платіжної системи Gold-класу вказують на особливий статус їхнього власника.

картка gold приватбанк

Якщо ваша компанія перейшла до іншого банку

Гроші на картці «Універсальна Gold» як особисті, так і кредитні доступні Вам у будь-якій точці світу в будь-який час. Ви можете поповнити картку в Приват24 за допомогою грошового переказу з іншої вашої картки чи здійснити переказ коштів із картки іншого банку. Поповнити картку готівкою ви можете через термінали самообслуговування чи каси ПриватБанку.

Золота картка для виплат

Після оформлення картки потрібно оновити застосунок Дія, вибрати послугу «Національний кешбек» і картку ПриватБанку для отримання коштів від держави. Після оформлення картки потрібно оновити застосунок «Дія», вибрати послугу «Національний кешбек» і картку ПриватБанку для отримання коштів від держави. Здійснюйте купівлі в магазинах, підключених до послуги «Оплата частинами», оплативши карткою не всю їх вартість, а тільки частину. Решту суми Ви можете щомісяця вносити на картку рівними платежами. До речі, весь пластик даного рівня забезпечує можливість безконтактної оплати PayPass / PayWave. Це актуально не тільки для Києва, а й інших населених пунктів країни, в яких практично всі торгові точки забезпечують можливість безконтактної оплати.

Переваги та недоліки кредитної картки

Для оформлення картки вам достатньо залишити заявку, натиснувши на кнопку «Замовити зараз», і наш менеджер зв’яжеться з вами. Залиште заявку у нас на сайті і Ви зможете забрати картку в найближчому відділенні банку. Так, Ви можете звернутися до банку й подати заявку на зниження кредитного ліміту.

Знімайте готівку в будь-якому банкоматі на території України без комісій. Накопичені бали можна обміняти на знижки, подарунки або спеціальні пропозиції з каталогу. Заповніть анкету за 2 хвилини та отримайте кращі пропозиції по кредитним карткам. Ви зекономите свій час та збільшите шанс отримати гроші. Власник картки Gold від ПриватБанку отримує персональне обслуговування і членство в “Золотому клубі”.

  • Конвертацію валюти буде здійснено за курсом дня, коли ви здійснили купівлю (курс зазначається в SMS, яке ви отримаєте під час оплати карткою).
  • За замовчуванням вашу картку відкрито для розрахунків в Інтернеті на суму до грн на місяць.
  • Ви можете поповнити картку в Приват24 за допомогою грошового переказу з іншої вашої картки чи здійснити переказ коштів із картки іншого банку.
  • Щоб у березні знов не платити жодних процентів, потрібно до 25-го числа внести на картку грн, що були витрачені в лютому.

Заощадження

Оформити миттєву «золоту» картку для виплат можна безкоштовно, вартість іменного пластика з фото 150 гривень. Ознайомитися з іншими умовами в Приватбанку ви можете на сайті банку. Оформити картку можна через Інтернет-банк Приват24 або мобільний додаток Приват24, але для цього обов’язково потрібно бути ідентифікованим клієнтом ПриватБанку. Реквізити картки (номер, СVV-код, строк дії та ПІН-код) доступні в Приват24 через 5 хвилин після замовлення картки. Ми використовуємо файли cookie для персоналізації контенту, реклами і для аналізу нашого трафіку. Ми також ділимося інформацією про використання вами нашого сайту з нашими партнерами в рекламі і аналітиці. Продовжуючи використовувати наш веб-сайт, ви погоджуєтеся на використання всіх файлів cookie.

Контакти та реквізити банку

  • Банк не має права вносити зміни до укладених з клієнтами договорів в односторонньому порядку, якщо інше не встановлено договором або законом.
  • Для клієнтів ПриватБанку, які до кінця жовтня 2024 року відкриють картку Mastercard «Кешбек «Зроблено в Україні», діє додатковий кешбек 10% в програмі лояльності «Привіт» у Приват24.
  • Ця картка дає можливість отримувати кешбек за купівлю вітчизняних товарів за державною програмою “Національний кешбек” та додатковий 10% кешбек від ПриватБанку та Mastercard за розрахунки цією карткою.
  • Також Ви можете оформити для себе Картку для виплат з Вашими ім’ям, прізвищем і фотографією.
  • Кредитний ліміт – це сума коштів, яку банк надає Вам у кредит без довідки про доходи.
  • Якщо ви не погашаєте до 25-го числа суму заборгованості минулого місяця повністю, пільговий період не діє, і на всю суму заборгованості нараховуються проценти від дати початку використання кредитних коштів.

Ця картка дає можливість отримувати кешбек за купівлю вітчизняних товарів за державною програмою «Національний кешбек» та додатковий 10% кешбек від ПриватБанку та Mastercard за розрахунки цією карткою. Детальніша інструкція для оформлення віртуальної кредитної картки з безкоштовним обслуговуванням — у відеоінструкції або у файлі. Оформити кредитку «Універсальна» Visa або Mastercard можна на нашому сайті, в застосунку Приват24 або в найближчому відділенні ПриватБанку. Перевірте баланс картки через Приват24, банкомат, мобільний додаток «SMS-банкінг» або за допомогою SMS-команди. Золота картка для виплат – це не лише зручний платіжний інструмент, а й свідчення Вашого успіху та благополуччя. Якщо до 25 лютого внесете на картку грн, що витратили в січні, то не платитимете процентів. Платіть карткою за кордоном, адже це набагато зручніше й вигідніше, ніж знімати готівку!

Кредиткою можна оплачувати покупки в Інтернеті й у звичайних магазинах, розраховуватися за послуги тощо. Також з неї можна знімати готівку з невеликою комісією. Картка «Універсальна Gold» – міжнародна платіжна картка ПриватБанку, з якою Ви отримуєте обслуговування від персонального банкіра в зручний для Вас час. Списання 20 грн здійснюватиметься із Золотої картки для виплат. Після перевипуску картки борг за кредитом і доступний залишок залишаться, і ви зможете погашати кредит, як і раніше. Звертайтеся із фінансовими питаннями до персонального менеджера в зручний час.

  • Картка підтримує технологію PayPass і дозволяє сплачувати за покупки одним рухом, без пред’явлення документів, що засвідчують Вашу особу, в тому числі за кордоном.
  • Для вашої безпеки ПриватБанк встановлює ліміти на проведення операцій за платіжними картками.
  • Картка «Універсальна Gold» – міжнародна платіжна картка ПриватБанку, з якою Ви отримуєте обслуговування від персонального банкіра в зручний для Вас час.
  • За курсом платіжних систем “екзотична валюта – долар США”.

Переваги власників картки Голд

Реструктуризація боргу доступна клієнтам із простроченою заборгованістю, за якими банк ухвалив відповідне рішення. Клієнт може звернутися до відділення банку для отримання довідки на паперовому носії згідно з чинними тарифами банку. Легко знайти найближче онлайн кредити відчинене відділенні банку допоможе наша мапа. У випадку, якщо не вийде закрити позику в рамках пільгового періоду, діятиме звичайна відсоткова ставка — 3,5% на місяць або 42% на рік.

  • Хочете отримувати зарплату через ПриватБанк, але Ваше підприємство обрало інший банк?
  • Добовий ліміт на зняття коштів з Картки для виплат становить 3400 USD (в еквіваленті).
  • Плата за користування кредитом в рамках пільгового періоду (до 55 днів) – 0,00001% річних, понад пільговий період – базова ставка 3,5% на місяць з моменту виникнення заборгованості.
  • CVV-код – це тризначний код для перевірки справжності вашої картки під час оплати через Інтернет та здійснення інших видів операцій.
  • До речі, весь пластик даного рівня забезпечує можливість безконтактної оплати PayPass / PayWave.

Люди часто шукають

Картку для виплат Gold можна використовувати для зарахування термінових грошових переказів, SWIFT. Отримана виплата автоматично конвертується у валюту картки (гривню) за курсом на момент здійснення операції. При цьому комісія за зарахування переказу всього 0,5% від суми (за нецільове використання пластика). Це вигідніше в порівнянні з іншими картами банку, якщо ви плануєте перевести в готівку отриманий переклад, адже ця операція з даною карткою безкоштовна. Сторони узгодили, що визнання обставини як такої, яка явно свідчить про те, що кредит своєчасно не буде повернений, здійснюється Банком одноосібно, на власний розсуд та узгодження з Клієнтом не потребує.

İçerik Yönetimi

Elif ÇABUK / Sınıf Öğretmeni
Meral YILMAZ / Sınıf Öğretmeni
Osman GÜNGÖR / Sınıf Öğretmeni
Saadet BULUT / İngilizce  Öğretmeni
Selim ÇELİK / Bilgisayar  Öğretmeni

Kükürtlü TSO İlkokulu:

Kükürtlü Mahallesi
Kükürtlü Caddesi No:25/1
Osmangazi / BURSA